Afspraak annuleren – Huisartsenpraktijk van Steyn – Stein
Header afbeelding
Bergènkenstraat 11A 6171 NR Stein Tel:046 - 433 13 27 Spoed Toets 1

Afspraak annuleren

Mocht u na het maken van een afspraak bij één van onze medewerkers alsnog verhinderd raken, dan willen wij u vriendelijk vragen dit uiterlijk 3 uur voor uw afspraak door te geven aan onze assistentes. Op deze wijze zijn we indien mogelijk in de gelegenheid een andere patiënt op uw tijdstip te helpen. Zo wordt iedereen zo snel mogelijk geholpen.

U kunt voor het annuleren van uw afspraak tijdens openingstijden bellen met 046 – 433 13 27, optie 3.

Wegblijftarief
Het komt helaas voor dat een patiënt een afspraak maakt en vervolgens niet verschijnt. Hiermee gaat veel tijd verloren die we uiteraard graag aan een andere patiënt hadden besteed. Bij een praktijkondersteuner gaat het dan al snel om afspraken van 1 uur. Dit maakt dat wij hebben besloten om een wegblijftarief te hanteren in het geval dat u twee keer niet verschijnt zonder kennisgeving, of wanneer u uw afwezigheid beide keren vooraf had kunnen voorzien.

Het wegblijftarief is vastgesteld op 25 euro. Deze rekening wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar en dient voorafgaand aan een volgende afspraak contant te worden voldaan bij uw assistente. Indien deze rekening herhaaldelijk niet wordt voldaan kan dit leiden tot beëindiging van de behandelovereenkomst tussen u en de praktijk.

Wanneer u niet op het spreekuur verschijnt zal de doktersassistente telefonisch contact met u opnemen. Uw doktersassistente zal dan samen met u bekijken wanneer u weer in de gelegenheid bent om het spreekuur te bezoeken. Wij helpen u graag verder.
Mochten wij wederom niets van u vernemen na ons contact dan zullen wij u een brief doen toekomen betreffende de voornoemde informatie.