Herhaalrecepten – Huisartsenpraktijk van Steyn – Stein
Header afbeelding
Bergènkenstraat 11A 6171 NR Stein Tel:046 - 433 13 27 Spoed Toets 1

Herhaalrecepten

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven?
Dan kunt u uw herhaalrecepten op verschillende manieren herhalen, namelijk digitaal via de patiëntenomgeving & via de receptenlijn (telefonisch).

Wij willen u wel graag erover informeren dat het helaas niet mogelijk is om Benzodiazepines en Opiaten via de digitale weg te herhalen.

Mochten er vragen zijn over uw recepten, dan verzoeken wij u vriendelijk binnen openingstijden contact op te nemen met uw assistente, op 046 – 433 13 27, optie 3. Het kan uiteraard ook zo zijn dat de assistente contact met u opneemt wanneer er vragen zijn over uw recept-aanvraag.

Alleen recepten die op werkdagen voor 12.00u worden aangevraagd liggen vaak na één tot twee werkdagen voor u klaar bij uw apotheek. Meestal ontvangt u een bericht van de apotheek wanneer de medicatie voor u klaar ligt.

Hoe werkt de receptenlijn (telefonisch)?
U kunt uw herhaalrecepten inspreken op de receptenlijn. Bel hiervoor het algemene nummer: 046 – 433 13 27 en kies voor optie 2.

Voor het inspreken van de receptenlijn wordt u gevraagd om uw naam, geboortedatum en de gewenste medicatie duidelijk in te spreken. Bij voorkeur leest u deze gegevens van het apotheek-etiket van uw medicament voor (Voorbeeld: 3 keer per dag 2 tabletten, Paracetamol 500mg, 30 stuks).