E-consult – Huisartsenpraktijk van Steyn – Stein
Header afbeelding
Bergènkenstraat 11A 6171 NR Stein Tel:046 - 433 13 27 Spoed Toets 1

E-consult

U bent in de gelegenheid om dagelijks een e-mail consult (E-consult) aan uw huisarts te doen toekomen. Dagelijks zal uw huisarts in elk geval tussen 12.00-12.30u de tijd nemen om deze consulten te beantwoorden.

Het E-consult leent zich voornamelijk voor niet-dringende vragen van medisch inhoudelijke aard.
Wanneer vragen later binnenkomen dan 12.00u kan niet worden gegarandeerd dat u diezelfde dag nog een antwoord ontvangt, mocht dit wel wenselijk zijn in relatie tot uw vraag, dan is het verzoek om tijdig telefonisch contact op te nemen met onze assistentes.

U kunt een E-consult versturen met behulp van het Formulier – E-consult.

Wanneer het voor uw vraag wenselijk is dat u een foto aan ons doet toekomen (bijvoorbeeld bij vragen over huidaandoeningen), dan kunt u direct mailen naar uw huisarts op econsult-vansteyn@ezorg.nl . Wij verzoeken u dan vriendelijk om in elk geval uw naam, geboortedatum en het onderwerp in uw mail te noteren.

Huisartsenpraktijk van Steyn is er niet verantwoordelijk voor wanneer een patiënt zou besluiten om gegevens te verzenden via een onvoldoende beveiligd mailadres.

Tips voor het maken van een goede foto:
– Laat de foto door iemand anders maken.
– Gebruik daglicht.
– Gebruik geen flitser.
– Zoom niet in / uit.
– Maak minimaal 2 foto’s, namelijk 1 overzichtsfoto vanaf ongeveer 50cm afstand tot het onderwerp en 1 detailfoto vanaf ongeveer 10-15cm afstand tot het onderwerp.
– Leg / Houdt bij de detailfoto indien mogelijk een centimeter naast het onderwerp.