Maurice Monfrance – Huisartsenpraktijk van Steyn – Stein
Header afbeelding
Bergènkenstraat 11A 6171 NR Stein Tel:046 - 433 13 27 Spoed Toets 1

Maurice Monfrance

Huisarts
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

In 2015 mocht ik voor het eerst kennis maken met Stein en ik wist meteen dat ik hier huisarts wilde worden.

2022 is dan het jaar dat een lang gekoesterde wens van mij in vervulling mag gaan en ik als praktijkhouder van Huisartsenpraktijk van Steyn samen met mijn collega’s voor u mag gaan zorgen. Ik kijk er ontzettend naar uit om u de komende jaren beter te mogen leren kennen en samen te werken aan uw gezondheid. Ik ben hierbij dankbaar voor het vertrouwen dat ik van u krijg en zal in onze samenwerking altijd aandacht proberen te houden voor wat het beste bij u past.

Ik werd geboren in Maastricht (1987). In deze stad studeerde ik later Geneeskunde aan de Universiteit Maastricht (2006-2012). Alvorens ik als huisarts aan de slag ging (2017) was ik nog enige tijd werkzaam in de Gynaecologie / Verloskunde, Kindergeneeskunde & Plastische chirurgie.
Tijdens mijn loopbaan als huisarts heb ik ook regelmatig met veel plezier zorg gedragen voor de ouderen die woonachtig waren in verpleeghuizen. Het mooie aan deze zorg was dat het vaak zeer complex, heel persoonlijk en heel intens was voor alle betrokkenen. Ik hecht veel waarde aan het bieden van optimale zorg in alle fases van het leven.

Naast mijn werk in de huisartsenpraktijk houd ik mij graag bezig met onderwijs aan collega’s en ben ik gepassioneerd over muziek en fotografie.

Huisarts Monfrance heeft spreekuur op maandag, woensdag & donderdag.

Terug naar overzicht